Ännu mer mat
Publicerat den

Fullkornspasta med tonfisk, olivolja och persilja plus en tomatsallad med färsk basilika. 
 
Bilder på gårdagens lunch. Hade inte tänkt att fota den men det såg så fint ut på tallriken så jag kunde inte motstå det haha. Det har blivit mycket mat- och träninginlägg på senaste tiden. Men jag tycker det är skönt att jag börjar få en tydligare inriktning på bloggen. Innan kunde jag blogga om nästan vad som helst men nu är det nästan bara mat, träning, foto och personligt. Hoppas att ni också tycker om det! "Remember why you started"
Publicerat den

Laddar upp med lite inspo innan träningTisdagsfrukost
Publicerat den

Bananpannkakor 1 port: 1 banan, 1 ägg, 1/2 dl havregryn. Blanda alla ingredienser och stek i kokosolja. 
 
God morgon tisdag! Hade satt alarmet på 8 men vaknade såklart tidigare. Tycker det är så himla skönt när man vaknar tidigt av sig själv och verkligen känner sig utvilad. Började morgonen med de här underbara bananpannkakorna tillsammans med hallonkvarg och bär. Gott, nyttigt, snabbt och enkelt - precis som det ska vara.
 
Idag har jag som sagt inga lektioner men jag ska in och göra muntliga nationella prov i engelska och matte efter lunch. Planerna annars för idag är att bara ta det lugnt och kanske gå ut på någon fotorunda i solen lite senare och ikväll blir det gym. Skön dag!