Nya träningskläder
Publicerat den

Långärmad träningströja - Adiddas
 
Träningssolglasögon - Bliz
 
Träningstights - Nike
 
Träningsshorts - Nike
 
Idag var jag på stan med mamma och Malte. Vi började med lunch på Satori som är en vegetarisk resturang med mysig inredning och jättegod mat. Sedan gick vi till Intersport och Stadium för att köpa lite saker till mig och Malte. Allt jag köpte är från Stadium och jag är supernöjd med allt för jag behövde verkligen lite nya träningskläder! Anledningen till att jag köpte två olika tights är för att paret till vänster är mer gjorda för löpning (de har t.ex. reflexer, dragkedja och ficka) och de till höger mer för träning inomhus.
 Tillbaka till vardagen
Publicerat den

Bilder som tävlingen i helgen. Jag ser väldigt konstig ut på bilden till vänster men man blir ganska död av att paddla över 13km i streck...
 
Nu har jag börjat komma in i vardagsrutinerna med skola och träning. Skolan känns väldigt bra, jag är nöjd med mina skola, linje, klass och lärare! I helgen var jag på maraton-SM (kajak) i Oxelösund. Självaste tävlingarna gick inte särskilt bra men det var en kul helg. Idag har jag varit i skolan, pluggat lite matte men faktiskt inte tränat. Har inte haft en ordenklig vilodag på ett tag så det behövde jag verkligen.
 
Tänkte även berätta att jag förmodligen inte kommer fortsätta blogga varje dag som jag gjorde tidigare. Jag tycker fortfarande att det är superkul att blogga och jag kommer göra det så fort jag har något kul att berätta/visa eller när jag bara känner för det, men jag vill inte skriva varje dag bara för att jag måste. Jag har börjat gymnasiet och kommer ha väldigt mycket plugg och jag vill hinna träna så mycket så möjligt så därför vill jag lägga bloggen lite åt sidan. Hoppas att ni förstår och kommer fortsätta läsa ändå!!Första dagen på gymnasiet
Publicerat den

Extremt tråkga bilder, jag vet, men jag har varit otroligt dålig på att fota mycket på senaste tider...
 
Jaha, då har jag börjat gymnaiset. Det första som jag bokstavligen tänkte när jag vaknade i morse var "Shit, jag börjar gymnasiet idag!". Jag var inte jättenervös eftersom jag visste att jag skulle gå i samma klass som Hanna och cykla dit med henne men lite spänd var jag ändå. När vi kom dit var det först lite information i aulan innan vi gick till ett klassrum med vår klass och mentorer. Där fick vi massa information, papper, gick igenom schemat och så vidare. Efter det gick vi runt på skolan och svarade på lite frågor, fikade och sedan var det slut för dagen. 
 
Efter skolan åt jag lunch med mamm i Slottsparken och nu hade jag tänkt att sola lite på balkongen innan träningen. Jag är faktiskt riktigt taggad på att börja skolan, det ska bli kul att lära känna klassen och så!