En vanlig helgmorgon
Publicerat den

Efter två dagars vila var det änligen dags för träning igen och idag var det cirkelfys som stod på schemat. Det var riktigt jobbigt, kändes nästan som att jag var nära på att spy under sistan varvet men jag klarade mig igenom hela passet och det kändes riktigt bra efterråt! När jag kom hem gjorde jag en väldigt enkel lunch bestående av havrepasta, kvarg, "vegetarisk kycklig" (består mest av sojaprotein) och ärtor. Nu väntas några timmars plugg innan vi får gäster ikväll!
 

 Friday's lunch
Publicerat den

Thank god it's friday. Så himla skönt att det redan är fredag! Älskar verkligen fredagar. Jag har sovmorgon, lång lunch, inga dryga lektioner och slutar tidigt. Dessutom, känslan när man kommer hem och har absolut ingenting som man måste göra är ju typ den bästa som finns?
 
Lunchen idag spenderades hemma hos Hanna tillsammans med Katja. Vi gjorde världens godaste italienska sallad med, pasta, pesto, "medelhavsmix" sallad, tomater, mozzarella, basilika och tre olika sorters skinka.Dream apartment
Publicerat den

Idag började vi på en med en ny uppgift på bilden som är att vi ska få inreda "vår första lägenhet". Jag som i vanliga fall hatar bild tycker att det var ganska kul. Jag är inte jätteintresserad av inredning men det är ju ändå lite kul och alla har vi ju vårt drömställe!? Om jag skulle få välja skulle jag bo i en lägenhet med mycket fönster och ljust, högt i tak, vita väggar, trägolv (som på näst läng ner till höger), mycket vitt och mysigt med kanske en brasa och mycket levande ljus. 
Bilder från weheartit