Sista avslutningen
Publicerat den

Kramar <3
 
Sista bilden tillsammans... Många ser ledsna ut och det var vi också :'(
 
Grillning i parken med delar av klassen efterrråt. Riktigt mysigt <3
 
Min outfit till avslutningen
 
Vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget. Jag har så många olika känslor just nu; sorg och saknad men samtidigt glädje och spänning. Jag är så ledsen över att behöva lämna min fina klass och alla underbara människor men jag är samtidigt glad över våra fantastiska fyra år tillsammans. Jag är även sjukt nöjd med mina betyg och väldigt spänd inför gymnasiet. 
 
Dagen började med att jag gick upp, åt frukost, gjorde mig i ordning och så vidare. Sedan cyklade jag till skolan där jag mötte upp klassen och vi gick tillsammans ut till fotbollsplanen där avslutningen skulle vara. Några tjejer från elevrådet pratade, några elever uppträde, rektorerna pratade och vi sjöng alla Den blomstertid nu kommer. Sedan fick alla nior varsin ros av rektorerna och efter det gick vi in i klassrummet och fick massa saker som till exempel våra betyg och breven som vi skrivit till oss själva i sjuan. Det var nu som alla började gråta och vår klassföreståndare kunde inte ens prata utan att börja gråta. Alla kramades och vi tog en sista bild tillsammans. Sedan åkte jag hem, bytte om och mötte upp några i parken där vi grillade och hade jättemysigt tills det kom typ 50 fiskmåsar som inte ville lämna oss i fred. 
 
Nu såhär efteråt är jag fortfarande väldigt ledsen men jag vet att jag kommer att träffa mina närmaste vänner från klassen massa gånger igen. Många kommer till och med gå på samma skola som mig eller på skolor i närheten. Jag vet att det är några från klassen som kommer läsa det här så jag vill säga tack så mycket för våra år tillsammans och lycka till i framtiden <3Johanna Svensson

Fin outfit :)URL: http://nouw.com/johannasstyle


keily kalda

Jätte fin du var! 😊URL: http://keilzuu.blogg.se/


Emma

så härliga bilder! :DURL: http://nattstad.se/februariibarn


Diana Doss

Härligt att du hade en bra klass :) vad ska du gå i gymnasiet?

Sv: Åh tack så mycket! :)URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?