Första advent
Publicerat den

 
God morgon! Idag är det första advent och jag har haft en riktigt julig helg. I fredags gjorde vi ett pepparkakshus och igår åt vi först frukost på Satori och sedan blev det lite julshopping på stan! Det är väldigt mysigt med alla ljus och julmusik i affärerna men mycket folk och långa köer är lite mindre kul haha.
 
Idag ska jag inte göra något speciellt, förutom att plugga då. Jag har ett svenskaprov på grammtik imorgon, finns det seriöst något tråkigare än det? Varför ska jag till exempel veta att eftersom är en kausal subjunktion?! Men jag behöver bara stå ut i några veckor till innan det äntligen är jullov!! Made In The A.M.
Publicerat den

 
Idag är det fredagen den trettonde vilket är otursdag för många men för mig innebär det NYTT ALBUM FRÅN ONE DIRECTION. Som jag har längtat!!! Albumet är SÅ bra och består av typiska One Direction låtar med mer fart men även en hel del ballader. Det är som vanligt sjukt svårt att bestämma vilket låt som är min favorit men If I Could Fly är seriöst en av de finaste låtarna som jag någonsin hört <3