Studiedag
Publicerat den

 
Idag har jag studiedag vilket är så skönt eftersom jag har ganska mycket plugg. Jag har pluggat sedan klockan nio i morse och nu börjar jag äntligen bli klar med allt. Nu ska jag bara ta det lugnt och läsa lite bloggar innan jag ska klippa mig och senare ikväll blir det träning med mamma.
 
Igår var vi ute på en liten kvällspromenad i solnedgången på ribban. Innan gjorde vi det jätteofta men sedan jag började träna så mycket har jag inte riktigt haft tid med det. Men det är verkligen riktigt härligt och ljuset igår var såååå fint. Jag har blivit riktigt fotosugen de senaste dagarna och det passar väldigt bra eftersom vi förmodligen ska åka till Orust i helgen och där är det superfint att fota! Höstregattan 2015
Publicerat den

 
Hej, hej! Har inte skrivit på ett tag men har helt enkelt inte haft något speciellt att skriva om. I alla fall, i helgen var jag på säsongens sista tävling, nämligen Höstregattan i Jönköping. Det gick inte jättebra, jag hade precis varit sjuk och mådda riktigt dåligt under/efter de första loppen och var nära på att strycka de andra. Men jag bestämde mig för att köra ändå och det blev väldigt roliga lopp.
 
För första gången hade jag med mig kameran på tävling för att kunna ta lite bilder. De blev inte superbra eftersom jag skulle behövt ett teleobjektiv och dessutom tog mamma de flesta bilder och då är det ju auto som gäller så fokus blev lite fel på många bilder. Men det är ändå kul att ha några bilder! Väggdekorationer
Publicerat den

 
För någon vecka sedan tog jag ner alla mina posters hos mamma eftersom de hela tiden åkte ner och jag helt enkelt inte orkar sätta upp dem hela tiden längre. Så nu har jag börjat fundera på vad jag ska hänga upp istället, hela väggen över min säng är ju helt tom nu. Bilder, tavlor, wallstickers eller ljusslingor som jag har här hos pappa? Jag gick in på tumblr/weheartit för att leta lite inspiration och det finns verkligen mycket fint som man kan göra. Älskar till exmpel fåglarna i det nedre vänstra hörnet!