Utbyte med Frankrike
Publicerat den

Eftersom jag går natur med internationell inriktning ska jag ha ett utbyte med Frankrike. När jag började på linjen visste jag egentligen inte jättemycket om det, jag visste bara att det skulle hända. Men nu för någon vecka sedan fick vi information om hur det skulle gå till.
 
Redan efter höstlovet (!!!!!) ska fransmännen komma hit till Sverige och bo här i en vecka. Vissa dagar kommer de gå i skolan med oss, vilket jag inte riktigt förstår hur det ska gå till för de läser ju inte Svenska, men jag antar att vi får mer information om det senare. Det kan komma både en kille eller tjej till mig och eftersom det är fler fransmän kan det till och med bli så att två stycken ska bo här.
 
Sedan efter påsklovet åker vi till Frankrike då jag ska bo hemma och den som bodde hos mig. Vissa dagar kommer vi gå i fransk skola och vissa dagar kommer vi göra olika utflykter eller vara med familjen som vi bor hos. 
 
Staden vi ska åka till heter Thonon-les-Bains och ligger precis vid gräsen till Schweiz och intil sjön Lac Léman eller Genèvesjön som den heter på svenska. Enligt wikipedia har staden ca 35 000 invånare så det är en hyfsat liten stad men den verkar vara väldigt mysig. Dessutom ligger staden nära naturen och bergen så jag hoppas att vi kommer få se mycket av det!
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?