Shawn Mendes konsert
Publicerat den

Det blir riktigt dålig kvalité när man zoomar med iPhone men jag ville ändå visa några bilder
 
I tisdags var jag på Shawn Mendes konsert på Falconer Salen i Köpenhamn och herregud vad bra han var. Jag tyckte om honom redan innan konserten men nu är jag helt obsessed. Jag har inte lyssnat på något annat än hans låtar sedan konserten och jag vill bara se honom igen, igen och igen! Han är så himla begåvad, jag vet inte hur många gånger jag dog under konserten för att han sjöng så fint...
 
Dock gick resan dit inte riktigt som vi hade tänkt oss. Allt började med att vi sprang från skolan till triangeln för att hinna med ett tåg som skulle gå 14:36. Vi kom dit i god tid, köpte biljetter och började vänta. Och vi väntade, väntade och väntade. De ställde in tåg efter tåg och jag började bli riktigt stressad. Vi började fundera på att ta taxi istället men först ville vi veta om Skånetrafiken skulle ge oss ersättning. Så efter att ha ringt typ tre olika nummer och stått i telefonkö hur länge som helst fick vi äntligen svar att ja, det skulle de göra. Så vi hittade första bästa taxi som körde oss till Kastrup där vi tog metron till Falconer Salen.
 
Hade inte Skånetrafiken förstört allt hade vi kommit dit 15:20, alltså ganska tidigt, och fått bra platser. Men nu kom vi inte förens kl 17 så vi fick inte så bra platser som hade förväntat oss. Vi stod ungefär i mitten vilket var helt okej, men bara tanken att vi kunde stått mycket längre fram var väldigt jobbig. Men jag ska inte klaga, det blev ju en sjukt, sjukt bra konsert ändå!! 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?