Snapshots
Publicerat den

Ett soligt västra hamnen // dagens goda frukost // Connor Frantas bok (jag har inte börjat läsa den än men den är så himla fiiin)
 
Lovet har bara sprungit iväg och nu är det bara två dagar kvar. Jag har faktiskt varit hemma väldigt lite och fått förvånadsvist mycket gjort. Jag har bland annat målat och fixat i mitt rumt, letat sommarjobb och gått handledarkurs för övningskörning. Dessutom har jag hunnit träna mycket så det känns bra!Vårkänslor
Publicerat den

Bilder från Orust våren 2015
 
Idag känns det äntligen som att våren börjar komma så smått. Det har varit ganska "varmt" och sol nästan hela dagen. Jag började dagen med ett paddelpass och sedan gick jag hem till mamma för att måla. Jag har haft en lila fondvägg som jag inte vill ha längre, så därför har jag nu målat den vit istället. Jag ska även möblera om och köpa lite nya dekorationer. I mitt rum hos pappa ska jag sätta upp nya väggdekorationer och köpa en ny hylla. Är det bara jag som vill göra om allt när det blir vår? Åh jag är så taggad på att göra om, det kommer bli så bra!!Bananvåfflor
Publicerat den

 
Idag testade jag något nytt, nämligen bananvåfflor och de blev supergoda! Den första gick sönder, men sedan tog jag mer fett och då gick det bättre. Så ett tips om ni ska göra detta är att inte snåla med fett (jag avnände kokosolja vilket var jättegott). Receptet är välidgt likt bananpannkakor och våfflorna smakade även väldigt likt pannkakorna, men det var ändå kul att testa något nytt.
 
Receptet räckte till ca 5-6 st tjocka våfflor
1,5 dl havregryn
3 msk mjöl (jag använde mandelmjöl)
1/2 tsk bakpulver
1/4 tsk vaniljpulver (kan uteslutas)
Lite salt
3 bananer
5 ägg
 
Blanda alla torra ingredienser. Mosa bananerna i en separat skål. Blanda allt tillsammans med äggen och grädda i ett våffelgärn. Klart!