Nyttig chokladkaka
Publicerat den

Det har blivit väldigt mycket matinlägg på den denaste tiden, men nu när jag inte äter socker har jag bakat väldigt mycket så då vill jag såklart dela med mig av recepten. Denna kakan gjorde jag förra helgen och den blev så himla god! Receptet är i amerikanska cup, men vi lever i 2016 så det är inget problem, bara att googla hur mycket det blir i deceliter ;) 
 
2 burkar svarta bönor (à 400 g)
1/3 cup kakopulver
1 cup  havregryn
½ tsk salt
¾ cup honung, agavesirap eller lönnsirap
1/3 cup kokosolja (60 g) 
1 msk mjölk 
1 msk vaniljpulver
1 tsk bakpulver
 
Sätt ugnen på 175°C.
Skölj bönorna och lägg alla ingredienser i en matberedare. Mixa till slät smet.
Häll smeten i en smord form och grädda i ca 20 minuter. Låt gärna stå över natten.PILLOWTALK
Publicerat den

 
ÄNTLIGEN. Som jag har längtat. Trösten när Zayn lämnade One Direction var att han inte skulle sluta med musiken utan starta solokarriär istället, och nu 10 månader senare har han släppt sin första låt. Och herregud vad bra den är. Jag var lite orolig att hans stil inte skulla falla mig i smaken men jag ÄLSKAR denna låten. Den 25 mar (exakt ett år efter han lämnade) släpper han sitt första album och jag kunde inte vara mer taggad!The 5th Wave
Publicerat den

 
Igår kväll var vi på bio och såg The 5th Wave. Eftersom jag suger på att sammanfatta filmer så snor jag en beskrivning från sf.se: 16-åriga Cassie Sullivan försöker att överleva i en värld som ödelagts av vågorna efter en utomjordisk invasion, som har reducerat befolkningen och skickat mänskligheten tillbaka till stenåldern. Jag hade inte särskilt höga förväntningar på filmen, jag tänkte väl att det var en vanlig science-fiction film, men denna var faktiskt riktigt bra!