5 Seconds of Summer @ Forum
Publicerat den

 
Efter en väldigt hektiskt helg tror jag att jag slåg rekord på trötthet idag. I fredags åkte jag på tävling, var där hela lördagen och kom hem sent på kvällen. I söndags gick jag upp tidigt och tränade, packade upp, pluggade och sedan åkte jag till Köpenhamn för att se 5sos på Forum.
 
Innan konserten var extremt trött och faktiskt ganska otaggad, men redan när förbandet började spela fick jag helt plötsligt energi från ingenstans. Hela konserten var bara så himla bra och jag älskar verkligen att höra 5sos live!! Detta var tredje gången jag såg dem och de blir bara bättre och bättre för varje gång! Jag lyckades även smuggla in min kamera och trots att det var riktigt svårt att fota under konserten fick jag ändå några helt okej bilder. Château de Chambord
Publicerat den

 
Andra dagen i Frankrike åkte vi till ett slott som ligger några timmar utanför Paris. Vi började dagen med picknick i en jättefin skog precis intill slottet. Ljuset i skogen var helt underbart så jag och Malte passade på att ta lite bilder på varandra. Självaste slottet var sååå fint. Först gick vi runt några timmar på insidan och sedan njöt vi av glass ute i solen! Troye Sivan @ VEGA
Publicerat den

 
I tisdag var jag i Köpenhamn med några kompisar och såg Troye Sivan. Jag vet att jag säger det efter varje konsert men den här var nog en av de bästa jag någonsin varit på, och jag menar verkligen det. Några jag känner var där redan vid ett så när jag kom drygt en timme senare var de väldigt långt fram i kön. Så vi fick väldigt bra platser, i början på ungefär tionde raden men i slutet nästan längst fram!!! 
 
Men att vi hade bra platser var inte det ända som gjorde kvällen helt fantastisk. För det första var Astrid S förband och hon var så himla bra. Jag har lyssnat på henne ett tag så det var superkul att se henne live! Sedan var ju Troye bara helt amazing. Han är så sjukt duktig på scenen och mellan låtarna är han riktig rolig och integrerar verkligen med publiken. När han pratade om hur svårt det var för honom att komma ut som homosexuell och sedan sjöng HEAVEN, som handlar just om det, började jag gråta... Det var så himla fint!!!