Tillbaka till vardagen
Publicerat den

Bilder som tävlingen i helgen. Jag ser väldigt konstig ut på bilden till vänster men man blir ganska död av att paddla över 13km i streck...
 
Nu har jag börjat komma in i vardagsrutinerna med skola och träning. Skolan känns väldigt bra, jag är nöjd med mina skola, linje, klass och lärare! I helgen var jag på maraton-SM (kajak) i Oxelösund. Självaste tävlingarna gick inte särskilt bra men det var en kul helg. Idag har jag varit i skolan, pluggat lite matte men faktiskt inte tränat. Har inte haft en ordenklig vilodag på ett tag så det behövde jag verkligen.
 
Tänkte även berätta att jag förmodligen inte kommer fortsätta blogga varje dag som jag gjorde tidigare. Jag tycker fortfarande att det är superkul att blogga och jag kommer göra det så fort jag har något kul att berätta/visa eller när jag bara känner för det, men jag vill inte skriva varje dag bara för att jag måste. Jag har börjat gymnasiet och kommer ha väldigt mycket plugg och jag vill hinna träna så mycket så möjligt så därför vill jag lägga bloggen lite åt sidan. Hoppas att ni förstår och kommer fortsätta läsa ändå!!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?