Tips på serier: drama, fantasy & komedi
Publicerat den

Jag vet att det är många som bara kommer vara hemma och chilla nu under lovet (vilket är så skönt) och därför tänkte jag ge er tips på tre olika serier som jag kollar på. Enjoy!
 
Life Unexpected - drama/kärlek. Finns på netflix. Denna serien handlar om Lux som under hela sitt liv levt i olika fosterfamiljer och fosterhem men efter 16 år hittar sina biologiska föräldrar. Man får se hur Lux lär känna hennes föräldrar och följa problemen som uppstår. Samtidigt får man också se hur Lux kämpar med att leva det normala tonårsliv som hon tidigare inte haft med skolan, kompisar och kärleken. 
 
The Vampire Diaries - fantasy/drama/kärlek. Finns på netflix och swefilmer. Denna serie är väldigt populär och har gått ett tag man jag började inte kolla på den förens nyligen och jag som verkligen älskar fantasy älskar även den här serien. Den handlar om staden Mystic Falls där både häxor, varulvar men främst vampyrer bor. Man får följa huvudpersonen Elena och vampyrbröderna Stefan och Damon. Under seriens gång blir fler och fler av Elenas vänner från skolan även indragna i den övernaturliga världen. Man får även tillbakablickar till bland annat 1400- och 1800-talet som enligt mig är helt underbara. 
 
New Girl - komedi. Finns på netflix och swefilmer. New Girl handlar om den galna tjejen Jess som flyttar in i en lägenhet med tre (till början) främmande killar. Den serien är underbart rolig och huvudpersonen Jess är helt knäpp vilket gör den ännu roligare. Jag har bara sett ett par avsnitt av denna så jag kan inte riktigt säga så mycket om den förutom att jag hittills tycker den är riktigt underhållande.